Περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης

 
 
Αποφασίσατε να περάσετε τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές στη Ρόδο και δεν μπορείτε να περιμένετε να εξερευνήσετε αυτό το όμορφο νησί και να γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές! Ωστόσο, κατά την άφιξή σας, διαπιστώνετε ότι ξαφνικά αντιμετωπίζετε έντονο οδοντικό πόνο και ότι έχετε ανάπτυξη απόστημα ή ίσως ενώ απολαμβάνετε τη μαγειρική τέχνη του νησιού, ένα από τα δόντια σας ράγισε ή έσπασε.

Μην ανησυχείτε για τίποτα! Ο Δρ Τόλιος είναι εδώ για να σώσει τα δόντια σας, καθώς και τις διακοπές σας. Η οδοντιατρική μας κλινική στη Ρόδο, παρέχει οδοντιατρική φροντίδα την ίδια ημέρα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και είμαστε διαθέσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε το συντομότερο δυνατό.

Ο οδοντίατρος θα ανακουφίσει τον πόνο και θα αντιμετωπίσει τυχόν συμπτώματα που μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία.
 
 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
 
 
 
ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ
 
 
 
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ραντεβού / ή οδοντιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
 

HOLIDAY SMILE MAKEOVER

 


 
Έχετε επιλέξει να έρθετε στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά γιατί να μην συνδυάσετε τις διακοπές σας με μια συνολική αλλαγή χαμόγελου; Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και βελτιώστε την ομορφιά του χαμόγελου σας!

Ο Δρ Τόλιος είναι καλά πεπειραμένος στο makeover χαμόγελου και θα σας δώσει ειδικές συμβουλές για το πώς να κάνετε το χαμόγελό σας να φαίνεται φωτεινό και όμορφο, πάλι!

Επιστρέψτε στη χώρα σας, νιώθοντας πραγματικά πως έχετε αναζωογονηθεί με ένα ολοκαίνουργιο χαμόγελο και μια ελκυστική νέα εμφάνιση!